Werkwijze

Onze werkwijze is overzichtelijk en betaalbaar… Wij zijn een enthousiast en dynamisch makelaarskantoor dat met onze deskundigheid, betrouwbaarheid en persoonlijke betrokkenheid er voor zorgen dat u zich bij ons thuis voelt.

  Bedrijfsmakelaardij Een passende bedrijfsruimte, een ideaal winkelpand, kantoorruimte of een bouwkavel. Bedrijsonroerend goed is aan de orde van de dag Select Makelaardij o.z. heet u van harte welkom. Als bedrijfsmakelaar in Zwolle zijn wij specialist in verkoop / verhuur van bedrijfsruimtes, winkelpanden en kantoorruimtes. Ook verzorgen wij voor een groot aantal institutionele en particulieren beleggers het commercieel beheer tegen zeer gunstige tarieven. Deze invulling ervan bepalen wij in overleg met u als opdrachtgever. Woningmakelaardij Op zoek naar een makelaar waar u vertrouwd een woning kunt (ver)kopen of huren? Onze gediplomeerde makelaars kunnen u uitstekend begeleiden bij aankoop, verkoop of huur of verhuur. Zorgeloos vastgoedbeheer Een totaalconcept voor een zorgeloos project Select Makelaardij o.z.  levert professionele ondersteuning in vastgoedbeheer. Wij richten ons op winkels, bedrijfspanden en kantoorgebouwen, woningen, studentenhuisvesting, tijdelijke huisvesting, met onze diensten:

  • Financieel en administratief beheer
  • Technisch beheer
  • Commercieel beheer

Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, ondernemersverenigingen, verenigingen van eigenaren en individuele ondernemers en particulierenbeleggers. Met onze dienstverlening neemt Select Makelaardij o.z. het complete vastgoedmanagement uit handen en maken wij van elk project een zorgeloos project. Alle diensten worden verricht vanuit één locatie, dus alles onder één dak. Het directe, persoonlijke contact met korte communicatielijnen staat bij ons hoog in het vaandel. Wat is de waarde van uw onroerend goed !! Voor taxaties ten behoeve van oa. verkoop, aankoop of de financiering van een beleggingsobject of woning, bij Select Makelaardij  bent u aan het juiste adres. De makelaars van Select Makelaardij zijn tevens gecertificeerd taxateur in onroerende zaken. Door onze ervaring en uitstekende regionale bekendheid krijgt u een degelijk en duidelijk rapport, gebaseerd op de steeds wisselende marktomstandigheden tegen zeer gunstige tarieven. Dankzij een gedegen deskundige achtergrond bieden wij vakkennis in theorie en praktijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor huur of koop van zowel bedrijfspanden, woningen, bouwkavels. Select Makelaars o.z. heet u van harte welkom.

  Dowload hier onze Privacyverklaring

Download hier onze Algemene Voorwaarden